2022-01-12 10:21:34• hírek • Bede Emőke

Intim képeket osztott meg magáról véletlenül egy 56 éves tanárnő

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Fegyelmi eljárást kezdeményezett az Olt Megyei Tanfelügyelőség egy 56 éves tanárnő ellen, aki a WhatsApp alkalmazásban, az Állapotfrissítés menüpontnál igencsak illetlen fotókat osztott meg magáról.

A technológiai nevelést oktató nő négy vidéki iskolában is tanít, a kellemetlen incidensre pedig még a téli vakáció idején, nem sokkal szilveszter előtt került sor. A tanárnő az esti órákban osztotta meg az intim testrészeit megörökítő fotókat, s hiába törölte le azokat alig két órával később, a szemfüles diákok addigra tucatnyi képernyőképet készítettek, s osztották tovább azokat más közösségi platformokon is. Végül a nő néhány diákja jelezte a dolgot az osztályfőnöknőnek és az oktatási intézmény igazgatónőjének is.


„Nagyon sajnáljuk. Vakációban történt az incidens, mely a tanárnő személyes problémája, viszont ezzel az iskola hírnevét is megcsorbította. A gyerekek értesítették az osztályfőnöknőt, majd ő pedig engem. Nem tudom, hogy kerültek oda a képek, de a tanárnő elmondása szerint csak véletlenül. A saját telefonjával és testével azt csinál, amit akar, de a gyerekek végülis csak gyerekek, nem csoda, hogy továbbosztották a képeket. A koronavírus gyorsan terjed, az ilyen képek pedig még gyorsabban” – summázta az Adevarul megkeresésére Cristina Opritescu iskolaigazgató. Az újság szerint kevésbé voltak elnézőek ez ügyben a tanárkollégák, akik attól félnek, hogy a nő tévedése rájuk is rossz fényt vet és aláássa az egész tanári gárda megbecsülését.


A pedagógus elismerte, hogy tévedett, állítása szerint privát üzenetben szerette volna elküldeni a fotókat. Tévedése miatt az Olt Megyei Tanfelügyelőség fegyelmi bizottsága belső vizsgálatot indított vele szemben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: